[新片] 1By-Day 2009-11-05 Susan Snow

1By-Day 2009-11-05 Susan Snow

描述:
Fantastic blonde babe gets her pink lingerie off & spreads her wet pussy showing off her sexy small tits & firm slim body! The big-eyed cutie is doing everything to make your cock stone hard with her striptease, so she is posing in every positions that she knows...

格式:
720p
AVI
DivX 5 1280x720 29.97fps 4000Kbps
MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 192Kbps  
[/siz]

附件

1By-Day Susan Snow.torrent (59.64 KB)BT资源

2009-11-8 17:52, 下载次数: 3136

本帖最近评分记录
  • 333alalal 金币 +84 感谢原创分享把快乐带给大家! 2009-11-12 10:50
  • 333alalal 原创 +1 感谢原创分享把快乐带给大家! 2009-11-12 10:50

人间绝色,配上性感红长筒袜,手指轻抚小穴,样子好不撩人,支持楼主。

这种绝色怎么一个人在爽呢?应该告诉她,独乐乐不如众乐乐啊。

我片子的内容是什么啊...就一张椅子和一个妞?我英语不好,看不懂

女优很漂亮,一个人自己玩的那么爽,需要帮忙不

期待楼主多发些720P的女同自慰片,这种片子看起来是一种享受,感谢楼主发帖辛苦。

一直就是很喜欢这个类型的片子,又有了一部,支持一下

非常喜欢这种类型的片子,女优够爽够兴奋,楼主好样的

小骚女轻抚小穴,样子好不撩人,支持楼主,顶
本帖最近评分记录
  • f3tj 金币 -2 回复中请不要使用“顶”字! 2009-11-9 20:10

可怜的MM,找不到棒棒,在这里玩自摸,可怜啊!